Алатки за анкета

Најлесниот начин за креирање анкети на интернет.

Добредојдовте во анкетните алатки на EXAMINARE.

 

Анкетните алатки на Examinare го олеснуваат процесот на креирање, дистрибуција и анализирање на анкетите.

 • Анкети, прашалници, анкети со едно прашање, истражувачки проекти и телефонски анкети.
 • Привлекување публика преку различни комуникациски канали.
 • Лесно анализирање и известување.
 • Преведено и локализирано на повеќе од 25 јазици.
 • Највисоко ниво на безбедност и безбедност на податоци.
Обиди се сега!
(Подолу можете да видите неколку од нашите горди корисници)
SE MADE IN SWEDEN
36 Languages
24 Интеграции
SINCE 2006

Можност за проширување и надградба.

Со помош на алатките за анкета на Examinare можеш да ги дополниш нашите услуги со постоечката структура на вашата компанија. Нудиме дополнување на системи за тикетирање и поддршка, како Zendesk, e-комерцијални системи како Prestashop и WooCommerce и можност за испраќање на автоматски извештаи во Dropbox. Со Examinare можностите се бесконечни!

Високо ниво на безбедност.

Нашите cloud сервери вршат услуги главно во Шведска, со можност да услужуваат со локални податоци во Европа, Русија или САД. Ве уверуваме дека Вашите лични податоци се заштитени а ние деноноќно ги проверуваме сите наши сервери. Вршиме бекап на секој час со цел да се осигураме дека не сте отстраниле нешто што не требало да биде отстрането.

Пријателско програмирање.

Нашите анкетни алатки имаат исклучителна поддршка за програмирање. Им помагаме на програмерите преку email и преку телефон. Дали си ти сопственик на производ и сакаш да го прошириш во рамките на Examinare? Тогаш уште денес контактирај не' за телефонски состанок или состанок на Google Hangouts!

ЕДНОСТАВНИ АНКЕТИ И АВТОМАТСКО ИЗВЕСТУВАЊЕ.

 • Неограничен број на анкети, прашалници и анкети со едно прашање;
 • 7 видови прашања и методи за одговарање;
 • Skip-logic функционалност;
 • Целосно адаптабилен дизајн;
 • Резултати во живо на екран и автоматско известување;
 • Експортирање на резултатите во Excel, Word, Pdf, SPSS.

ЛОКАЛИЗАЦИЈА

 • Целосно преведен и локализиран анкетен систем на повеќе од 25 јазици;
 • Поддршка од лево кон десно и десно кон лево (на пр. арапски);
 • Онлајн упатство за корисници на англиски и 7 други јазици;
 • Email, разговор во живо и телефонска поддршка на англиски, шведски и руски;
 • UTF-8 кодирањето е обезбедено за сите анкетни информации.
Обиди се сега! Прочитај повеќе

БЕЗБЕДНОСТ

 • SSL-шифрирање за безбедност на Вашите податоци;
 • SSL поддршка за мобилни уреди;
 • Анонимни колачиња;
 • IP Блокирање;
 • 24/7/365 Надгледување
Обиди се сега! Прочитај повеќе