Алатки за анкета
 
КРЕИРАЈ, ДОБИВАЈ ГЛАСОВИ И ИЗВЕШТАИ НА ЕДНОСТАВЕН НАЧИН.

Ги викаме Magic Polls™, прочитај повеќе и ќе дознаеш зошто!

Magic Polls™ е технологија развиена од Examinare што ти овозможува креирање анкети со едно прашање со помош на гласање преку интернет или преку СМС, со широк спектар на можности и подесувања.

Обиди се сега!

 

Анкети со едно прашање преку СМС, поставени за 2 минути.

Magic Polls™ преку СМС го спроведувате Вие со внесување на анкетното прашање и штом го притиснете копчето, секој мобилен телефон во светот може да испрати одговор преку СМС. Директно ќе добиете СМС код внесен од секој примател пред да одговори со СМС порака. а Examinare ќе го смести во вашата анкета со едно прашање.

Подесувањето трае 2 минути по што можете да ја креирате вашата прва Magic Poll штом го подесите профилот во Examinare. Се разбира, на Ваше барање можеме да Ви обезбедиме локален број по најповолни цена во светот.

Обиди се сега!

 

Гласање на веб страна

Откако ќе го додадете прашањето во Magic Polls™, спремни сте да го спроведете на Вашата веб страна. Земете го HTML-кодот, копирајте го и залепете го на Вашата веб страна. При ажурирање на прашања и одговори нема потреба да го менувате HTML-кодот. Magic Polls™ ќе ја ажурираат содржината на HTML-формата кога ќе направите какви било приспособувања во Examinare.

Обиди се сега!

 

Гласање на Twitter

Сите Magic Polls™ се поврзани со Twitter. Гласот на Вашите корисници се брои преку само еден твит(Корисникот мора да го одобри Вашиот профил со Twitter). Гласањето преку Twitter е бесплатно и може да се употребува во училници и на конференции.

Обиди се сега!