Страници за поддршка

Добредојдовте во центарот за поддршка на Examinare. Овде можете да го најдете онлајн упатството за користење. На левата страна можете лесно да навигирате кон десната област преку притискање на потребниот елемент. Дополнително, можете да го користите полето за пребарување на врвот на страницата за да ја пребарувате областа за којашто би сакале повеќе да дознаете.

Кога ќе видите област која изгледа вака, обрнете и' внимание.

Тука сме за да Ви помогнеме.

Ова упатство за користење не го заменува нашиот оддел за поддршка. Затоа, не воздржувајте се' и контактирајте го нашиот оддел за поддршка овде.