Ажурирај/ Избриши

За да измените/ избришете одреден административен корисник, преминете кон „Подесувања“-> „Корисници“ и кликнете на „пенкало“ иконата за ажурирање или на „црвен крст“ иконата за бришење на административниот корисник.