Examinare API

АКТИВИРАЈ EXAMINARE API

За да го активирате API пристапот за Вашиот девелопер, преминете кон „Подесувања“-> „Напредни подесувања“. Во овој оддел активирајте го Examinare API преку притискање на „Вклучи“. Кога ќе се активира Examinare API, “API Key” и “CompanyID” ќе станат достапни на Вашиот екран. API клучот е генерирано поле, и доколку го деактивирате или реактивирате Examinare API, оваа информација ќе биде заменета.
API документацијата на англиски јазик е достапна на следнава веб страница:

https://developer.examinare.com/apidocs/