Гласање

СОСТАВИ ПРАШАЛНИК

Во Вашиот Examinare профил можете да составите прашални. Прашалникот ќе биде објавен на Вашата веб страница, а луѓето ќе можат директно да ги испраќаат нивните одговори преку СМС или Twitter во Вашиот прашалник. Резултатите ќе бидат прикажани во живо.
За да составите прашалник. Преминете кон „Магични прашалници“->„Креирај нови“. Внесете го прашањето што сакате да го поставите и притиснете на копчето означено со „Креирај“.
Сега, Вашиот прашалник е составен, а Вие можете да продолжите да го користите како прашалник со слободен текст, Ова значи дека гласачите ќе можат да испраќаат секакви одговори во прашалникот.
За да додадете опции и да направите овој прашалник да биде прашалник со повеќе можни одговори, притиснете на копчето означено со „Додади опција“. Додавајте ги опциите една по една и прашалникот автоматски ќе се ажурира.