СМС поврзувачи

СМС конекторите се нашиот револуционерен систем кадешто можете да поврзувате активности кога одредена фраза е испратена на одреден телефонски број поврзан со системот. Со помош на обична СМС порака, Вашите респонденти можат да ја испратат нивната порака како СМС фраза и да гласаат преку еден од Вашите прашалници или Вие можете да го прилагодите системот да испраќа СМС како одговор со линк којшто ќе води до одредена анкета.
За да започнете, потребно е да креирате СМС конектор доколку сакате да претворите обичен СМС конектор во Магичен прашалник, тогаш можете и тоа да го сторите, а СМС фразата ќе биде автоматски составена.