Додај/ Промени активности

Во некои анкети можеби ќе посакате да прескокнете цела низа на прашања во зависност од одговорот што ќе го добиете. Ова може да се направи преку притискање на копчето „Додади/Промени активности.“ Можете да додадете опција за прескокнување кон следното прашање или да ја затворите анкетата и да го зачувате резултатот.