Променете го изгледот на Вашата анкета

Во Examinare можете да креирате различен изглед за Вашите анкети. Можете да додадете лого и да изберете бои и текст/линкови за Вашата „Благодариме“ страница. Подолу ќе ги пронајдете чекорите за како да го прилагодите и креирате ова. За да го измените изгледот, притиснете на „Изглед“. Потоа, променете го изгледот како што сакате и притиснете „Смени“.

КРЕИРАЈ НОВ ИЗГЛЕД/ АЖУРИРАЈ ИЗГЛЕД

За да ги смените логото/боите/благодарам страницата, преминете кон „Подесувања“-> „Изглед“. Во овој оддел, користете ги копчињата во левото мени за да прикачите лого, да ги измените подесувањата на бои и да внесете информации и линкови во „Благодариме“ страницата.

За да креирате нов изглед, користете го копчето „Креирај ново“ во менито. Сепак, секогаш можете да најдете шаблонски дизајн што ќе биде поставен на Вашиот профил уште на самиот почеток.