Алатки за анкета
 
ИСКОНТАКТИРАЈТЕ ГИ СИТЕ ПРЕКУ ТЕЛЕФОНСКИТЕ АНКЕТИ НА EXAMINARE.

Examinare не е само моќна анкетна алатка за веб страница. Ние исто така обезбедуваме дополнување со телефонска линија, а вие можете да ја додадете оваа услуга на нашиот Examinare профил. Нашето поврзување преку телефонските анкети може да го повика секој телефонски број во светот по неверојатни цени. Немаме ограничување на бројот на повикани лица. Единствените ограничувања се однесуваат на ограничувањето на Вашиот Examinare профил.

Обиди се сега!

Слушни демо снимка на телефонска анкета. Јави се на +46 18 800 80 20

 

Нашето решение функционира кај секого.

Доколку имате централа ние ќе подесиме се' за вас. Доколку немате, не грижете се' бидејќи ние ќе ви помогнеме. Се' што треба да направите е да не' контактирате, да ни кажете какво телефонско решение имате и ние ќе ви помогнеме да го добиете истото и да функционира.

Обиди се сега!

 

Истовремено управуваме со голем број на повици.

Со Examinare cloud телефонскиот сервис ги управуваме сите ваши повици, осигурувајќи се дека никогаш нема да останете без телефонска линија. Управуваме со над 5,000 повици /минута и истото можеме да го правиме со многу поголем број на повици.

Обиди се сега!

 

Може да се користи секој јазик.

Нашиот систем може да го користи секој јазик од циклусот. Нашиот систем за телефонски анкети користи гласовни датотеки што сте ги снимиле или прикачиле, така што единствената работа која може да ве сопре е само вашата имагинација.

Обиди се сега!

 

Телефонските анкети на Examinare известуваат за резултатите и табелите на Examinare.

Нашето решение за телефонски анкети известува за сите исходи од повиците за вашата анкета во Examinare. На овој начин се осигуруваме дека никогаш нема да ви бидат потребни 2 система за покривање на вашите потреби. Examinare е се' што ви треба.

Обиди се сега!

 

Демо снимка од телефонска анкета.

За да разберете како функционира телефонската анкета за вашите клиенти, јавете се на нашиот број:

+46 18 800 80 20

Нашата демо сминка на телефонска анкета ќе одговори на повикот и ќе ви постави неколку прашања.

 

Како да се започне?

Доколку имате профил на Examinare, тогаш треба да го дополните со додатокот за телефонски анкети. Јавете ни се и ние ќе го направиме тоа.

Доколку немате профил на Examinare, можете да го нарачате директно од нашата страна со цени и да не' контактирате преку email, телефонски или преку порака(чет) и ние ќе ви помогнеме да започнете со телефонските анкети.