Алатки за анкета
 


Одберете сметка за анкетни алатки што најмногу Ви одговара!

Тие се одликуваат со напредни функции и брза поддршка за корисниците.

 
38
EURO
Цена / Месец / Корисник
BUSINESS+
 • Започни тест за 7 денови
 • Неограничени Одговори, Анкети и Приматели
 • 3 Анкети (?)
  (Паралелно објавени)
 • Шаблони (?)
 • Email Поддршка (?)
 • Поддршка со разговор во живо (?)
 • Телефонска Поддршка (?)
POPULAR
85
EURO
Цена / Месец / Корисник
UNLIMITED
 • Започни тест за 7 денови
 • Неограничени Одговори, Анкети и Приматели
 • Неограничени сметки на анкети (?)
 • Шаблони (?)
 • Телефонски анкети
 • Email Поддршка (?)
 • Поддршка со разговор во живо (?)
 • Телефонска Поддршка (?)
 • Модули и интеграции на прашалникот
 • Личен контакт за поддршка
2900
EURO
Цена / Година / 5 Корисници
UNLIMITED TEAM
 • Контактирај не
 • Неограничени Одговори, Анкети и Приматели
 • Неограничени сметки на анкети (?)
 • Шаблони (?)
 • Телефонски анкети
 • Email Поддршка (?)
 • Поддршка со разговор во живо (?)
 • Телефонска Поддршка (?)
 • Модули и интеграции на прашалникот
 • Личен контакт за поддршка
 • INHOUSE DATABASE SERVER

 

Анкетни алатки за студенти и професори.

Унапредете го Вашето искуство во образовниот процес со моќниот збир на анкетни алатки. Examinare Campus изданието е достапно за студенти, професори и во верзиите за усовршување. Дознајте повеќе за различните верзии подолу.

Погледнете ја нашата студентска понуда Погледнете ја нашата понуда за професориЧПП (Често поставувани прашања)

Обиди се сега!


Зошто има две опции за вклучување?

Првото вклучување е за Вашата зона на потрошувачи. Во оваа зона, ги средувате вашите сметки и договори. Алатката за анкети има своја опција за вклучување и е заштитена од податоците на сметките. Во одредени случаи, управувачите ги средуваат сметките а вработените се вклучуваат само во алатката за анкети.

Како функционира плаќањето преку картичка?

Вашиот профил е продолжен 1 месец по завршувањето на пробниот период и во исто време секој месец. Тоа значи дека ако се регистрирате на 14ти јуни, на пример, пробниот период ќе заврши на 21ви јуни а потоа првата рата во месецот ќе биде повлечена од Вашата кредитна картичка.

Што ако ми е одбиено плаќањето?

Ако Ви го одбијат плаќањето, тогаш нашиот систем повеќекратно ќе се обиде да го изврши во наредните 3 денови. Ако плаќањето сепак не биде успешно извршено, договорот ќе биде прекинат и сите податци ќе бидат избришани.

Како да ја ажурирам мојата кредитна картичка?

Доколку се вклучите во зоната за потрошувачи, оттаму ќе можете да ги ажурирате податоците на Вашата кредитна картичка. Откако ќе ги ажурирате податоците, системот ќе се рестартира со нови податоци.

Што ако сакам да ја надградам услугата?

Контактирајте го тимот за продажба и тие ќе ја ажурираат за вас. Во некои случаи, Вие ќе треба да потпишете дигитален документ во зоната за потрошувачи.

Може ли да платам преку трансакциска сметка?

Можете директно да аплицирате онлајн за да платите во форма на годишна сметка или сметка основана на проект преку пополнување на образец, по што ќе добиете одобрување или информација за тоа како да се квалификувате. Погледнете го линкот подолу:

https://myzone.examinare.com/mk/contract/

Дали можам да ја паузирам услугата и потоа да ја активирам повторно?

Не поддржуваме бесплатен „паркинг“ во услугата. Сепак, постои можност за „паркирање“ на Вашите податоци до 9 месеци според одреден паричен надомест. Контактирајте го тимот за продажба за да дознаете колку би Ве чинело тоа. За време на „паркирањето,“ нема да работат екстерните услуги кои не се ограничени на вклучување и API функции.

Модули и интеграции на прашалникот

Обиди се сега!

 

 

Тип на прашања / Содржина на анкета examinare.tv

Обиди се сега!
Business+ Unlimited
examinare.tvПрашања со повеќе одговори (1 точен одговор)
examinare.tvПрашања со повеќе одговори (Ниеден или повеќе точни одговори)
examinare.tvПрашања со слободен текст (1 точен одговор е впишан)
examinare.tvOsgood Скала. (Скала со спротивставени делови)
examinare.tvГрадиент скала
examinare.tvПрашања со слободен текст (Повеќе точни одговори се впишани)
examinare.tvДодај инструкции
examinare.tvОбјави како формулари
examinare.tvДодај слики
examinare.tvДодај звучни датотеки (потребен е Flash Player)
Шаблони

Финкции и дизајн examinare.tv

Обиди се сега!
Business+ Unlimited
examinare.tvИндивидуално лого
examinare.tvЗголемување на текст
examinare.tvПоставување боја со едно кликнување
Професионална CSS Поддршка
examinare.tvИндивидуализирана Повелете страница
examinare.tvИндивидуализирана Ви Благодариме страница
examinare.tvSkip-Logic
Автоматско резиме
examinare.tvСМС Фукционалност

Распределба

Обиди се сега!
Business+ Unlimited
examinare.tvEmail
examinare.tvСМС
examinare.tvВеб / Мобилен линк
QR -код
Facebook
examinare.tv Examinare API
Внеси изпитаници од Ексел
examinare.tvМобилни апликации API
examinare.tvPop-up покани

Известување examinare.tv

Обиди се сега!
Business+ Unlimited
Резултати на екран
Вкрстено табулирање
Изнесување на необработени податоци
Ексел
Ворд
PDF
SPSS

Заштита

Обиди се сега!
Business+ Unlimited
SSL - Шифрирање
Овозможи / Оневозможи Мобилен SSL
Анонимни колачиња
24/7/365 Набљудување

Способноста на Анкетите со едно прашање

Обиди се сега!
Business+ Unlimited
Гласање преку Веб страна
Гласаше преку СМС
Гласање преку Twitter
Инстант резултати
Изнеси резултати со Ексел
IP Блокирање  

Поддршка

Обиди се сега!
Business+ Unlimited
English, Swedish, Ukrainian & Russian
Email Поддршка
Поддршка со разговор во живо
Телефонска Поддршка
Developer Support  
Integration Support  

Јазик на анкетата

Обиди се сега!
Business+ Unlimited
UTF-8 Кодирање
LTR & RTL
Јазик (36)
 • Македонски (Macedonian)
 • Swedish (Svenska)
 • English US (English US)
 • Icelandic (Icelandic)
 • English UK (English UK)
 • German (Deutsch)
 • Thai (ไทย)
 • Norweigan (Norsk)
 • Danish (Dansk)
 • French (Français)
 • Spanish (Español)
 • Japanese (日本語)
 • Simplified Chinese (简体中文)
 • Arabic (العربية)
 • Russian (Русский)
 • Portuguese (Português)
 • Portoguese Brazil (Portuguese BRAZIL)
 • Hindi (हिंदी)
 • Filipino (Tagalog)
 • Finnish (Suomi)
 • Dutch (Nederlands)
 • Italian (Italiano)
 • Polish (Polski)
 • Hebrew (עברית)
 • Ukrainian (Українська)
 • Greek (Ελληνικα)
 • Turkish (Türkçe)
 • Lithuanian (Lietuvos)
 • Czech (Czech)
 • Afrikaans (Afrikaans)
 • Estonian (Estonian)
 • Swahili (Swahili)
 • Burmese (မြန်မာစာ)
 • Korean (한국의)
 • Serbian (српски)
 • Indonesian (bahasa Indonesia)