Алатки за анкета
За Examinare

Examinare е главната услуга што ја нуди Examinare AB. Се' започна кога еден од нашите главни корисници сакаше да креира анкета која ќе биде спроведена на веб страна и на улица. Ние создадовме платформа за извлекување податоци за овој проект. Откако заврши проектот, добивме уште клиенти кои ја сакаа истата услуга. Тоа што започна како единечен проект прерасна во наша животна професија. Постојано ја надградуваме платформата и се трудиме да обезбедиме технологија што ќе биде достапна секому и на секој азик.

Наша цел е да ги задоволиме нашите корисници со тоа што им ја пружаме нашата поддршка секогаш кога им е потребно. Доколку се' уште не сте наш кориснис, се надеваме дека ќе станете наскоро.

E-mail:
info@examinare.com

Поштенска адреса
Examinare AB
Krinova Science Park
SE-29139 Kristianstad
Sweden

Број на организацијата
SE-556773-2598

Examinare AB е во приватна сопственост.