Алатки за анкета

Анкетни алатки за студенти и професори.

Унапредете го Вашето искуство во образовниот процес со моќниот збир на анкетни алатки. Examinare Campus изданието е достапно за студенти, професори и во верзиите за усовршување.

Дознајте повеќе за различните верзии подолу.

Погледнете ги нашите актуелни цени на ценовникот.

За цената што ќе ја платите, ќе добиете најголема можна функционалност, во споредба со останатите постоечки платформи. Добијте го Вашиот профил во Examinare Campus издание, онлајн и веднаш!

Цени